fbpx

5 jaar bij Sailcenter Limburg

Huur direct een boot

5 jaar bij Sailcenter Limburg

Toen ik bij Anneke op gesprek kwam zei ik: ”geen idee voor hoelang ik blijf want ik heb niet zoveel met water”. Nog beter gezegd ik had behoorlijke waterangst. Gelukkig reageerde Anneke hierop met: “Als je open staat om te leren en te ontwikkelen komt het wel goed”. Ik ging de uitdaging aan en daar kreeg ik ook de ruimte voor. Nu vijf jaar later geniet ik echt met volle teugen van alles wat het water te bieden heeft.

 

Wat is er zo leuk aan mijn job?

Naast mijn verantwoordelijkheid voor PR en communicatie (mijn achtergrond) ben ik ook verantwoordelijk voor het klantencontact, groep uitstappen begeleiden en ook op het water ondersteunen als dat nodig is. Een zeer afwisselende baan waar ik mijn ondernemers ei kwijt kan, veel afwisseling heb en steeds weer nieuwe uitdagingen voor mijn kiezen krijg. Of er een nou een videopresentatie/vlog gemaakt moet worden, een klant een offerte moet krijgen of er een boot met pech terug gehaald moet worden. Het hoort er allemaal bij. Afgelopen jaar ben ik begonnen met instructie geven en dit jaar ga ik zelfs zeilles geven.

 

Dit had ik niet verwacht

Ik had niet verwacht dat het meer buiten zijn en meer in contact zijn met de natuur mij zoveel zou geven. Waar ik vroeger een mega koukleum was is dat nu een stuk minder. Zoveel minder dat ik zelfs in de wintermaanden het water op ga.
Daarnaast is er niets zo heerlijk om je hoofd leeg te maken en fysiek lekker bezig te zijn na een dagje werken. Of in mijn geval vaak al tijdens het werk gedurende mijn werkzaamheden. De impact hiervan is zelfs zo groot dat ik dichter bij en in de natuur wil gaan wonen.

 

Het watersportvirus heeft toegeslagen.

Ja, dat kan ik niet ontkennen. Het begon met een verplichte zeilles want weten wat ik mijn klanten verkoop is natuurlijk wel zo belangrijk. Met knikkende knieën stond ik op de steiger, zo ben ik begonnen en  kreeg ik langzaamaan vertrouwen in de boot, maar ook vooral in mezelf op het water. Nu ben ik er van het water af te krijgen! Van Valk zeilen, naar suppen en nu het sportieve Laser zeilen. I‘m loving it!

Ik maak graag nog meer mensen enthousiast om het water op te gaan. Ik kan het je alleen maar aanraden!

Wil je meer weten over hoe ik van mijn waterangst af kwam of wil je kennis maken met me de watersport of een bedrijfsuitje plannen? Plan een afspraak met mij of mijn collega en wij kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Plan een afspraak:

https://meetings.hubspot.com/info9858  

 

Tot gauw,

Carla Derks

 Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk te geven. Wanneer u doorgaat op deze website zonder uw cookie-instellingen te wijzigen of u op "Accepteren" klikt, bent u akkoord met deze instellingen. Er is geen mogelijkheid om te wijzigen.

Sluiten