Even voorstellen… onze medewerkers

Iedere zomer wordt ons gevraagd “werk je al lang in de watersport, wat is je achtergrond”? Voor sommige van onze medewerkers is de watersport vrij nieuw, andere zijn ermee geboren. Om jullie meer kennis te laten maken met ons hebben we vanaf nu een voorstel ronde van onze vaste medewerkers. Vandaag is de beurt aan(…)

Meer...

Boot onderhoud… de leidingen

Met het nieuwe seizoen voor de deur is het belangrijk uw boot goed op orde te hebben. Mankementen tijdens het seizoen is niet iets waar u op zit te wachten. Door goed onderhoud te plegen aan uw boot kunt u het hele vaarseizoen genieten zonder al te grote problemen. Vandaar dat wij van Het Anker(…)

Meer...

Internationale zeilwedstrijd in Limburg 24 juni 2017

Na een succesvol eerste jaar vindt ook komende zomer weer een internationale zeilwedstrijd plaats op de Maasplassen, International Sail Limburg. De organisatie van International Sail Limburg is in handen van Roermondse watersportvereniging Maas & Roer, VVV Midden-Limburg en Connect Limburg. Het is een zeil-event waarbij internationale teams van vier personen tegen elkaar strijden in super(…)

Meer...

6 Tips voor het kopen van een boot

Ga je een boot kopen? Hierbij enkele tips die je keuze makkelijker maken. Je staat al een tijdje op het punt om een boot te kopen maar twijfelt nog. Je kijkt op internet, vraagt hier en daar eens rond. Het kopen van een boot lijkt makkelijk. Eenmaal het eerste enthousiasme voorbij wordt het wat moeilijker.(…)

Meer...

GermanDutch