fbpx
Huur direct een boot

Even voorstellen… onze medewerkers

Iedere zomer wordt ons gevraagd “werk je al lang in de watersport, wat is je achtergrond”? Voor sommige van onze medewerkers is de watersport vrij nieuw, andere zijn ermee geboren. Om jullie meer kennis te laten maken met ons hebben we vanaf nu een voorstel ronde van onze vaste medewerkers.

Vandaag is de beurt aan Luuk, hij is één van de vaste aanspreekpunten op de steiger voor onze klanten en is medeverantwoordelijk voor het boot en terrein onderhoud.

 

Hallo,
Mijn naam is Luuk en ik ben 19 jaar oud.
Als 10 jarige ben ik begonnen bij de waterscouting De Terwindtvaarders. Ik ben begonnen bij de jongste groep, de dolfijnen, waar ik voornamelijk heb leren roeien en de beginselen van het knopen leggen heb geleerd.

Een jaar later mocht ik al doorstromen naar de volgende groep. Deze groep wordt de zeeverkenners genoemd. Hier ben ik begonnen met het zeilen. Iedere zaterdag stond ik vroeg op, tuigde ik de boot op en zeilde ik over de maasplassen.

IMG-20170317-WA0000Toen ik ouder werd en een baantje zocht hoorde ik dat een vriend van de waterscouting bij Sailcenter Limburg werkte. Dit leek me ook wel interessant, na het sturen van een sollicitatie mail Sailcenter Limburg kon ik de dag erna op gesprek komen. Ik kreeg van Anneke een rondleiding en een paar weken later ging ik al aan de slag.

Bij het Sailcenter Limburg kan ik mijn passie en kennis overbrengen op andere mensen. In eerste instantie werkte ik alleen op de zondag, door mijn studie had ik niet veel meer tijd, daar is nu echter verandering in gekomen. Momenteel werk ik fulltime op de steigers en heb ik het erg naar mijn zin.

Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Dit is zeker een aanrader. Ik hoop dit nog lang te kunnen doen en geniet er iedere keer weer van!Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk te geven. Wanneer u doorgaat op deze website zonder uw cookie-instellingen te wijzigen of u op "Accepteren" klikt, bent u akkoord met deze instellingen. Er is geen mogelijkheid om te wijzigen.

Sluiten