Zeilles volwassenen

Jij wilt het roer in eigen hand hebben, rust in je leven ervaren en iets nieuws leren, opzoek naar nieuwe vriendschappen? Dit alles kan zeilen je brengen, ervaar de kracht van de natuur en de rust die het jouw geeft.

Je kunt bij ons leren zeilen op ieder niveau en in verschillende disciplines. Wij adviseren je te starten met de kielbootles. De standaard lesboot is een Valk. Deze stabiele boot geeft voldoende tijd om te leren en biedt iedere dag een stukje meer uitdaging. Met 3 cursisten in de boot en 1 instructeur gaat de cursus door. Bij Sailcenter Limburg vinden wij persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk, daarom stemmen wij de lessen altijd af op jouw persoonlijke wensen, reeds opgedane kennis en vaardigheden!

Nog nooit zelf gevaren, maar wel nieuwsgierig?

Kennis maken met zeilen kan al vanaf een dagdeel en is in te plannen op ieder gewenst tijdstip. Je vaart onder begeleiding van een schipper en neemt zelf het roer in handen. Terwijl de ervaren schipper het veilig houdt, geniet jij ongedwongen van het mooiste vaargebied van België.