fbpx

Sailcenter Limburg te Koop

Huur direct een boot

Sailcenter Limburg te Koop

Sailcenter Limburg staat te koop.

Krachtig en daadkrachtig neem ik afscheid van wat mijn mooiste vaartuig is.

Erkennend dat alles in golfbewegingen komt en balans te vinden is in deze cadans. Dat sommige golven hoger zijn en een andere stuurman nodig hebben dan wie ik ben en wil zijn. Mijn cadans vraagt om een nieuwe balans.

Balans, evenwicht en ruimte. Ruimte, rust en thuiskomen . Thuiskomen bij mezelf in Vrijheid van reizen. Mijn droom volgen en dit vaartuig ruilen voor een ander schip dat met mij nieuwe werelden verkent. De volgende golf.

In dit besef neem ik afscheid van mijn vaartuig dat een veerkrachtig, moedig en koersvast stuurman nodig heeft voor haar volgende stappen. Een stuurman die naast haar staat als partner. Eentje die naast stabilisatie ook groei stimuleert, al haar potentiele kwaliteiten naar boven haalt en de schaduwzijdes in het prachtigste daglicht zet.

Mijn @SailcenterLimburg ik laat je los opdat iemand die ook jou nodig heeft, voor groei en de volgende stap, mag thuiskomen in de rust en ruimte van jouw huiskamer, om een nieuw thuis te bouwen voor zichzelf en haar gasten.

Niet enkel mijn mooiste vaartuig @sailcenterLimburg neemt de volgende golf maar ook ik. Beide komen we thuis en krijgen we ruimte als ik het roer uit handen geef aan een andere stuurman.

Neem jij het roer over of ken je iemand die dit roer kan overnemen neem dan contact met me op.Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste surfervaring mogelijk te geven. Wanneer u doorgaat op deze website zonder uw cookie-instellingen te wijzigen of u op "Accepteren" klikt, bent u akkoord met deze instellingen. Er is geen mogelijkheid om te wijzigen.

Sluiten